Още една участничка напусна имението на любовното риалити Ергенът –  Лиа Кръстева.

...
Още една участничка напусна имението на любовното риалити Ергенът –  Лиа Кръстева.
Коментари Харесай

Тя напусна Ергенът, а вече е сгодена

Още една участничка напусна имението на любовното риалити " Ергенът "  –  Лиа Кръстева. С обява в Инстаграм хубавицата показа, че е сгодена, а любовта е била от пръв взор. Ето и самата обява:

" Участието ми в Ергенът беше едно от най-незабравимите прекарвания в живота ми. Когато влязох аз имах боязън от това да бъда сама - в живота, вкъщи, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, само че скучно градче Берковица, където ставах всяка заран в 5, с цел да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобяд да се грижа за него, да го карам по лечебни заведения, да го храня и да търча да надзиравам болната си пра-баба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек - някогашната ми детегледачка и най-близка Баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама.

Когато умряха аз изгубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да пребивавам. Бях отделена от всевъзможен живот на младеж, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално.

Когато си стегнах куфарите за Бодрум си споделих “сега или ще се оправя, или в действителност ще се завършва ".

Не мога да ви опиша какво е възприятието да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, само че аз се преродих. Запознанството ми с тези прелестни девойки ми върна желанието за живот.

Когато не получих роза за първи път от доста години насам аз знаех, че ще бъда наред. Страхът от самотата в мен беше единствено отдалечен спомен. За метаморфозата, която претърпях вътре ще ви опиша в детайлности в моят Ютуб канал - It’s Leah’s World.

За в този момент ще кажа единствено, че към този момент не съм сама. До мен има един мощен мъж, а пред нас едно ярко бъдеще. Нямам самообладание да ви опиша повече. На другите им поисквам шанс. Ще им би трябвало. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР